Αισθητική Δερματολογία - Εφαρμογές Laser
Φωτοδυναμική θεραπεία για αντιγήρανση και ακμή

Η φωτοδυναμική θεραπεία έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα αποτελεσματική σε θεραπείες δερματικών παθήσεων. Πολλαπλές μελέτες έχουν παρουσιάσει μεγάλη  βελτίωση στις λεπτές ρυτίδες, εμφάνιση υπερμελάχρωσης, τραχύτητα, επιφανειακά σημάδια . 

Οι νέα μάσκα φωτοθεραπείας LED FM8, που χρησιμοποιείται στο ιατρείο μας, παράγει σε φως τους παρακάτω χρωματισμούς :

 Κόκκινο Φως  (Red-630nm): Τονώνει την ανάπτυξη του κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι μια βασική πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων ιστών και για την αποκατάσταση των παλαιών ιστών. Μπορεί να αφαιρέσει λεπτές γραμμές και να συρρικνώσει τους μεγάλους πόρους.

Μπλε Φώς  (Blue-470nm): Το μπλε φως χρησιμποποείται με πολύ καλά αποτελέσματα σε περιπτώσεις ήπιας ακμής.

Πράσινο Φώς  (Green-520nm): Το πράσινο φως χρησιμποποιείται για να μειώσει τις λεπτές γραμμές, να βελτιώσει τη γήρανση του δέρματος και να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης του τραύματος.

Κίτρινο Φώς  (Yellow-590nm): Έχει ειδικό μήκος κύματος 590nm, ώστε να βελτιώνει την ανταλλαγή οξυγόνου στα κύτταρα και έτσι να βελτιώνει τις ρυτίδες και την υφή του δέρματος.

Μωβ Φως  (purple): Χρησιμοποιείται ειδικά στη θεραπεία της ακμής με πολύ καλά αποτελέσματα. 

 Κυανό φως : Διεισδύει βαθιά στο δέρμα, επιταχύνει τον κυτταρικό  μεταβολισμό και βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και τη χαλάρωση του δέρματος.

Απαλό Πράσινο Φως (Light Green ): Μπορεί να διεισδύσει βαθιά στο δέρμα, έτσι ώστε να επιταχυνθεί ο μεταβολισμός των ιστών, βοηθώντας σημαντικά στη βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και τη γήρανση του δέρματος.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Αντιπετώπιση Ραγάδων, Μετεγχειρητικών Ουλών και Ουλών Ακμής με το Fractional Edge One Laser
The Dermatology Center