Αισθητική Δερματολογία - Εφαρμογές Laser
OPATRA DOME Ανάλυση Δέρματος Προσώπου

Το ιατρείο μας διαθέτει τον αναλυτή δέρματος προσώπου OPATRA DOME όπου υπολογίζει κλινικά την επιφάνεια και το υπέδαφος του δέρματος χρησιμοποιώντας τις ψηφιακές εικόνες τελευταίας τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας ορατό φως RGB, πολωμένο φως PL και τεχνολογία απεικόνισης φάσματος UV, σε συνδυασμό με τεχνητή νοημοσύνη και ανάλυση εικόνας.


Το σύστημα ανάλυσης δέρματος είναι ο πιο προηγμένος εξοπλισμός ανίχνευσης δέρματος στον κόσμο που καταγράφει πολυφασματικές φωτογραφίες του προσώπου, εξετάζοντας την επιδερμίδα των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, κηλίδων, πόρων, υφής, πορφυρινών, κηλίδων UV , υγρασία και μελάγχρωση.

Το Skin Analyzer είναι ένα προηγμένο σύστημα απεικόνισης που χρησιμοποιεί μια ψηφιακή κάμερα υψηλής ανάλυσης με απεικόνιση 3 φάσματος για να αναλύσει 10 προβλήματα προσώπου, όπως ακμή, ανοιχτούς και φραγμένους πόρους, υπερχρωματισμό, σπασμένα τριχοειδή αγγεία, βλάβες UV και ρυτίδες. 


Παράγει λεπτομερείς εικόνες και αναφορές αποτελεσμάτων. 


Η εξατομικευμένη αναφορά σας θα συνδυαστεί με την θεραπεία δέρματος που θα προτεινουμε και των ιατρικών προϊόντων δέρματος.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Σύστημα Ψηφιακής Δερματοσκόπησης FotoFinder Vexia 1000
The Dermatology Center