Βιογραφικό
Βιογραφικό

Η Βασιλική Ζαμπέλη είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας και ειδικεύθηκε στην Δερματολογία – Αφροδισιολογία στη Δερματολογική και Αφροδισιολογική Κλινική, Κέντρο Ανοσολογίας του Ιατρικού Πανεπιστημίου του Βραδεμβούργου Theodor Fontane στη Γερμανία, υπό τη διεύθυνση του Prof. Dr. med. C. C. Zouboulis και πιστοποιήθηκε ως Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος από τον ιατρικό σύλλογο του Βερολίνου. Από το 2014 είναι Διδάκτωρ, με βαθμό Magna Cum Laude, της Ιατρικής Σχολής Charité, του Πανεπιστημίου του Βερολίνου (Freie Universität Berlin). Η διδακτορική της διατριβή με τίτλο «Involvement of human fibroblasts in adipose tissue development», τιμήθηκε με την υποτροφία “Kurt και Eva Hermann” του ιδρύματος Alfred Marchionini. Από το 2018 κατέχει τον τίτλο της υποεξειδίκευσης στη Δερματολογική Αλλεργιολογία (πιστοποίηση απο τον Ιατρικό Σύλλογο Βερολίνου).

Δερματολόγος – Αφροδιολόγος
Δερματοχειρουργός
Δερματολογική Αλλεργιολογία

Εργάστηκε ως συνέταιρος, σε ένα από τα μεγαλύτερα πολυιατρεία Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας και Δερματοχειρουργικής του Βερολίνου, αναλαμβάνοντας την αντιμετώπιση δερματολογικών περιστατικών αλλά και αισθητικών επεμβάσεων σε έναν μεγάλο όγκο ασθενών. Παράλληλα ήταν συντονίστρια και επικεφαλής των εξωτερικών ιατρείων ειδικών ασθενειών συγγενούς αγγειοοιδήματος και κνίδωσης του Ιατρικού Πανεπιστημίου του Βραδεμβούργου, συνεισφέροντας στην εδραίωση των ιατρείων ως σημείο αναφοράς στη Γερμανία για τις συγκεκριμένες ασθένειες. Από το 2018 μέχρι και το 2020 εργάστηκε ως ειδικευμένη ιατρός στο τμήμα Αλλεργιολογίας και Ανοσολογίας της Πανεπιστημιακής Δερματολογικής, Αφροδισιολογικής και Αλλεργιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Charité του Βερολίνου (Charité-Universitätsmedizin Berlin) υπό τη διεύθυνση του Prof. Dr. med. M. Maurer.

Σαν κλινική ερευνήτρια συμμετείχε σε πολυάριθμες πολυκεντρικές μελέτες στους τομείς της κνίδωσης, του αγγειοοιδήματος, της ατοπικής δερματίτιδας, της οζώδους κνήφης, της ακμής κ.ά. Είναι μέλος πολυάριθμων ευρωπαϊκών, γερμανικών και ελληνικών επιστημονικών εταιριών, έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε πολλά διεθνή συνέδρια, ενώ πληθώρα επιστημονικών της άρθρων και ανακοινώσεων είναι δημοσιευμένες σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

 

 

Το δερματολογικό κέντρο Τhe Dermatology Center είναι το αποτέλεσμα της αγάπης της για τη Δερματολογία και τον τόπο της. Ένα σύγχρονο δερματολογικό κέντρο, στην καρδιά της Πρέβεζας, που από το 2020 προσφέρει σε έναν άνετο, ανακαινισμένο και καλαίσθητο χώρο, εξοπλισμένο πλήρως με τα πλέον υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Κλινικής Δερματολογίας ενηλίκων και παίδων, Αισθητικής και Επεμβατικής Δερματολογίας, Εφαρμογών Laser και Δερματοχειρουργικής.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
The Dermatology Center